Coördinator m/v gezocht voor onderwijsproject Añañau in Peru

01/05/2019

De organisatie is op zoek naar een medewerker in de (project)coördinatie vanaf september 2017. Ben je op zoek naar ervaring in de ontwikkelingssamenwerking, wil je graag meewerken aan een onderwijsproject in Peru en de lokale cultuur beter leren kennen, ga je graag met kinderen om? Dan is dit misschien iets voor jou!

Taakomschrijving

Asociación ONG Añañau is een non-profit en niet-gouvernementele organisatie die in december 2014 werd opgericht in Cusco, Peru. Ze werkt met kinderen en jongeren tussen 4 en 18 jaar oud die in situaties van extreme armoede en onstabiele familiesituaties leven in het district San Jeronimo, een buitenwijk van Cusco. Añañau is in de eerste plaats een onderwijsproject en wil via educatie (kans)armoede tegen gaan. Er wordt gewerkt rondom drie kerngebieden: educatie, gezondheid en sociaalculturele ontwikkeling.

Je bent onder meer verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagdagelijkse projectwerking, de educatieve projecten en activiteiten, administratieve taken, het up-to-date houden van sociale media, het begeleiden en ondersteunen van vrijwilligers (waaronder ophalen van de luchthaven, wegwijs maken in het project, het zijn van een algemeen aanspreekpunt) en het onderhouden van zaken omtrent het peterschap.

Profiel

  • Hogeschool of universitair diploma (bij voorkeur sociale- of pedagogische sector)
  • Goede beheersing van het Spaans, Engels en Nederlands in spraak en schrift
  • Kennis van Word en Excell
  • Ervaring in administratie en organisatie

Enkele kernwoorden die jou omschrijven: passie voor het vak en voor ontwikkelingshulp, punctueel, gedreven, vlotte pen, hartelijk, hulpvaardig, zelfstandig, eigen initiatief, sociaal, zorgzaam, sterk in je schoenen staan.

Duur

In dienst treding vanaf half augustus 2017.

Voorwaarden

  • Arbeidsovereenkomst voor min. 6 maanden of langer.
  • Deeltijdse baan van 20u/week.
  • Loon overeen te komen.
  • Woonst in het appartement van het project mogelijk.

Reageren

Bezorg je CV en motivatiebrief aan een projectvertegenwoordiger:

Ellen Bosch
Urb. Santa Teresa B-14
Wanchaq-Cusco (Peru)
+51 950 338670
+51 (0)84 436 491
info@ananau.org
vzw Qué bonito!
Landwaartslaan 20/1
3600 Genk
089/351019
quebonito@skynet.be