Kom in actie voor Leraars zonder Grenzen

  • LzG
  • | Nieuws
  • | Kom in actie voor Leraars zonder Grenzen
01/11/2018
Ook dit jaar is Music for Life terug! De week voor Kerst wordt zo opnieuw de Warmste Week van het jaar.

Dit jaar kan je ook bijdragen aan Music For Life ten voordele van Leraars zonder Grenzen. Dit jaar valt die van 18 tot 24 december.

Waarom Leraars zonder Grenzen? 

Want samen gaan we ervoor. Samen met alle aangesloten organisaties geloven we in de kracht van onderwijs & vorming als belangrijkste hefboom tot ontplooiing. Onderwijs is hét instrument voor duurzame ontwikkeling van elke samenleving. Voor kinderen & (jong)volwassenen, voor het individu als voor de gemeenschap.
LzG wil alle leraars en allen die onderwijs, vorming en opleiding belangrijk vinden samenbrengen en mobiliseren. 


Hoe kan je ons steunen?
Je kan ons op heel wat verschillende manieren steunen. Hieronder kort even alles op een rijtje. 

- Organiseer zelf een actie. Wil je samen met jouw vrienden, familie, collega's, ... een actie organiseren ten voordele van LzG? Dat kan! Organiseer een pingpongtoernooi, quizavond, of laat je haar kaalscheren ...  Alles is mogelijk. Contacteer ons zeker, zodat we je met wat materiaal kunnen ondersteunen. 

- Ketnet koekenbak. Doe dit jaar met jouw klas mee met de Ketnet-Koekenbak en steun daarmee Leraars zonder Grenzen. 

- Neem deel aan de Warmathon. Heb je geen zin om een actie te organiseren, maar ben je wel sportief? Neem deel aan de Warmathon in de verschillende Vlaamse steden (Genk, Leuven, Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge). 


Organiseer je een actie? Neem je deel aan de Warmathon? Wil je een actie organiseren specifiek voor één van de aangesloten projecten? Laat het ons weten! Neem contact op met Sofie (sofie.desmedt@lzg.be). We bezorgen je extra promomateriaal en meer informatie. En gaan we samen helpen om jouw initiatief meer aandacht te geven.

Wat gebeurt er met de opbrengst? 

Acties kunnen georganiseerd worden voor Leraars zonder Grenzen (algemeen) of voor één van de aangesloten organisaties. De opbrengst van de specifieke acties gaan integraal naar de desbetreffende organisatie. Enkel moeten we hiervan wel persoonlijk en op voorhand van op de hoogte worden gebracht, om duidelijk de opsplitsing te kunnen maken. 

Bedankt om er samen met ons een extra warme week van te maken.