Cambodja

Azië

Bij The Angkor Tree Project vinden we dat geen enkel kind gedwongen moet worden om te bedelen of te werken. Wij geloven dat zij het recht hebben om te genieten van hun jeugd – om te leren, spelen, vrienden te maken en te groeien in een veilige en gelukkige omgeving. Wij steunen de doelstellingen van duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties ten zeerste en verbinden ons ertoe bij te dragen in de eerste plaats aan het doel van kwaliteitsonderwijs: zorgen voor inclusief en rechtvaardig kwaliteitsonderwijs en levenslang leren bevorderen voor iedereen.

Wij concentreren op ons op drie werkvelden :

  • Engelse taallessen als een aanvulling op het programma van de reguliere scholen.
  • Lerarenopleiding voor hen die lesgeven in het informele circuit van NGO's en community schools
  • Een outreach programma ter ondersteuning van de lokale gemeenschap, met onder meer voedselhulp, EHBO opleidingen, verkeersopvoeding, een milieuprogramma ...

Vacatures

  • Leerkracht Engels (Primary en Junior High School)

    Gemotiveerde leerkracht Engels, met relevante opleiding en/of ervaring (leerkracht, stagiair leerkracht, TEFL/TESOL ...) om samen met onze lokale leerkrachten Engels te geven aan kinderen uit de lagere school of het lager secundair onderwijs.

  • Lerarenopleider - Workshop leader

    Ervaring in het opleiden en coachen van jonge leraren. Ons Teacher Training Program richt zich tot leerkrachten uit de informele sector (ngo's en community schools), en helpt hen door het inrichten van korte opleidingsmodules.

Contact

Steven Embrechts
belgium@theangkortreeproject.org

Mark Desmaele
mark@theangkortreeproject.org

Bericht sturen

Documenten

Links