Welkom op onze vernieuwde website!

  • LzG
  • | Nieuws
  • | Welkom op onze vernieuwde website!
25/05/2019
Het is zover! Met trots presenteren wij onze vernieuwde website.

In een wereld waar digitalisering een steeds grotere rol speelt, is het ook voor organisaties zoals Leraars zonder Grenzen belangrijk om een goede en bruikbare website te hebben.  Onze werking is aan het groeien en breder dan wat we op onze vorige website konden weergeven. Daarom is een nieuwe en moderne website (met alle technische snufjes) op zijn plaats.  
 

We willen duidelijk tonen aan Vlaanderen waar we als Leraars zonder Grenzen voor staan en wat we allemaal doen om kwalitatief onderwijs in de wereld te stimuleren.  

LzG is dé organisatie van Vlaanderen, die alle projecten rond kwalitatief onderwijs wenst te ondersteunen. 


 

Vanaf nu kan je online donaties doorvoeren via onze website. Kies het project en het bedrag. Uiteraard blijven we de fiscale attesten uitreiken in het kalenderjaar nadat je een gift hebt gestort van 40 EUR (of meer).

 

Een grote DANKJEWEL is op zijn plaats voor onze designer die de website een mooie en eigentijdse vorm heeft gegeven. Maar we willen vooral onze webmaster bedanken. Hij is de man die deze website helemaal heeft gebouwd, zowel datgene wat jullie te zien krijgen, maar ook alle technische aspecten aan de achterkant.  

We zijn enorm blij met het resultaat en zijn er zeker van dat deze website LzG nog meer zal doen groeien.
 

Wij hopen dat ook jullie enthousiast zijn over deze nieuwe website. We staan uiteraard open voor suggesties of aanvullende feedback!