Enthousiaste leerkracht & wereldreiziger zoekt uitdaging in Azië

05/01/2023

Taakomschrijving

Maak Kennis met Karen. 

Een gemotiveerde leerkracht, wereldreiziger en goedlachse creatieveling, vol enthousiasme om eindelijk haar passie en dromen verder na te jagen.
 

Afgestuurd in juni 2021 als leerkracht Project Algemene Vakken en cultuureducator aan Arteveldehogeschool. De voorbije jaren werkt ze in het buitengewoon secundair onderwijs werk als leerkracht ASV bij Tordale De Wissel (Torhout). Ze geeft op dit moment les in OV1 waarbij ze leerlingen ondersteunt met een verstandelijke beperking, gedrags- en emotionele stoornissen en autisme. Als ASV leerkracht geeft ze de volgende vakken als: crea, muzische, wiskunde, ICT, taal, thema, RSV (relationele en seksuele vorming) en Sova (sociale vaardigheden). Daarbovenop geeft ze les in het deeltijds kunstonderwijs: woordatelier lessen, vertel- en speltheater (van 8 tot 15 jaar).

Ze omschrijft zichzelf als zeer creatief, enthousiast en hardwerkend persoon/leerkracht die graag initiatief neemt en lessen ontwikkelt.

Profiel

Na een reis en leven bij de lokale bevolking in Thailand, is haar passie niet meer te stoppen. Daarom wil ze graag een project helpen en ondersteunen. Haar voorkeur ligt bij speciale kinderen met een beperking of kinderen binnen het lager onderwijs. 

Duur

Vanuit een grote liefde voor (Zuid-Oost)Azië, had ik graag ook een project gedaan binnen dit werelddeel (voor ongeveer 4 maanden). Vertrek september/oktober 2023.

Voorwaarden

Te bespreken. 

Reageren

Bezorg je CV en motivatiebrief aan de verantwoordelijke van leraars voor leraars op info@lzg.be