Leraars

  • LzG
  • | Leraars

Leraars voor Leraars

Welkom ! We zijn heel blij dat je eraan denkt om vrijwilligerswerk te doen. Dit is dé plaats voor leerkrachten (actief, in opleiding of op rust) om ervaringen uit te wisselen met collega's wereldwijd.  Elke school, elke klas, elke leerkracht wereldwijd heeft zijn eigen verhaal, kennis en aanpak. Laat ons ervaringen uitwisselen om elkaar beter te ondersteunen. Meer en meer is er nood aan digitale interactie. 

Wist je dat ze in Suriname hun klaslokaal op een hele originele manier (én volledig met recyclage materiaal) hebben ingericht? Daar kan jouw klas of school waar dat ook is zeker iets van leren! Een ander project wil graag starten met het opzetten van hoekenwerk en doorschuifsystemen in hun kleuterklas.  Ben jij de schakel om deze projecten verder te helpen groeien? Je hoeft helemaal niet ter plaatse aanwezig te zijn. Met een werkende internetverbinding kan je heel wat kinderen, scholen, studenten verder helpen. 

Ik wil vrijwilligerswerk doen

 Bekijk hier alle openstaande vacatures. Fysiek of vanop afstand ! Alles is mogelijk. Laat ons samen alle kennis delen en zo beter onderwijs wereldwijd nog meer ondersteunen. 

Met Leraars voor Leraars gaan we op zoek naar de juiste connectie. Een oproep indien of je kandidatuur stellen is geen garantie op een perfecte match. We bekijken alle mogelijke opties en houden je daarvan op de hoogte.