LEEF Foundation sociaal-culturele activiteit 2019

  • LzG
  • | Nieuws
  • | LEEF Foundation sociaal-culturele activiteit 2019
04/06/2019
Het bestuur van LEEF Foundation zal op 5 oktober 2019 een social-culturele activiteit organiseren in Hoeilaart met als doel het onderwijs in Liberia in de kijker zetten.

De kernboodschap van deze activiteit is het overbrengen van kennis  over LEEF Foundation-projecten, Liberia en onderwijs. We willen ook ons netwerk vergroten, zodat mensen affiniteit hebben met ons project. En tot slot willen we steun en medewerking verwerven voor LEEF-projecten.


Het programma van de sociaal-culturele activiteit bestaat uit een benefietmaaltijd en een talkshow

De maaltijd bestaat uit een heerlijke en gevarieerde schotel uit de Liberiaanse cuisine. Het programma van de talkshow bestaat o.a. uit het bespreken van het onderwijssysteen in Liberia. Hoe worden de kinderen in Liberia onderwezen en wat zijn de struikelblokken? Wat is het verschil tussen de scholen van de staat en privĂ©scholen? Welk rol spelen het maatschappelijk middenveld, particulere organisaties en diaspora-organisaties in het voorzien van onderwijs? Daarnaast komen de volgende onderdelen aan bod: toelichting van LEEF-projecten met beeldverslag (schoolbouw), een gesproken column (videoreportage), een kennisquiz, een voorstelling van Liberiaanse mode en sport, beeldvorming en een gastspreker, afgewisseld met muzikale intermezzo’s. 
Iedereen is van harte welkom! 

We kijken er naar uit om een gezellige bijeenkomst te organiseren. 

Bekijk hieronder de flyer met meer informatie. 

Aletha Wallace 
Namens LEEF Foundation

Leef foundation flyer