MENTALIST PIET KUSTERS

10/09/2019
In het kader van DE WARMSTE WEEK (Music for Life) organiseert de jongerenafdeling van Vriendenkring Fatima Center VZW een optreden.

In het kader van DE WARMSTE WEEK (Music for Life) organiseert de jongerenafdeling van  Vriendenkring Fatima Center VZW een optreden van MENTALIST PIET KUSTERS  (Belgian Got Talent) ten voordele van het FOUNTAIN-of-LIFE CENTER in Pattaya (Thailand).  Dit centrum geeft vrouwen, werkzaam in de “toeristische industrie” nieuwe kansen om hun leven te reoriënteren.

https://us20.admin.mailchimp.com/campaigns/show?id=12126007 

Wanneer?  Zaterdag 5 Oktober
Waar?   “DORPSHUIS”, Kerkstraat 24 ’s Gravenwezel.

Deuren : 19 u
Voorstelling : 20 u
INKOM : € 10

Tickets bestellen door overschrijving op BE38 8601 0163 5972 met vermelding van naam + aantal personen. 
De tickets zullen de avond zelf klaarliggen aan de kassa.

AFbeelding

 

“Het Fountain of Life center in Pattaya”  
Dagelijks bezoeken 290 tot 350 vrouwen tussen de 15 en 45 jaar dit centrum, 98 % is werkzaam in de “toeristische industrie”. Het is gekend bij de vrouwen die in de bars werken.  


Wat biedt het centrum hun? 
Een plaats waar naast counseling, juridische, medische en psychologische ondersteuning ook les kan gevolgd worden in een veilige , vriendschappelijke omgeving. Alle gesprekken en lessen focussen op “empowering”, de aanpak van het centrum is  "niet oordelen, maar  luisteren.”  
Welke keuzes kunnen ze maken om hun leven om te gooien?
Jaarlijks volgen een 1750 vrouwen lessen taal, computer, haartooi, Thai massage, nail painting, sierraden maken…. Ze kunnen een kwalificatiebewijs behalen om op een andere manier geld te verdienen om hun familie te ondersteunen.  
Wat willen wij concreet doen?
Niet alle vrouwen zijn in staat om cursusgeld en lesmateriaal te betalen, wij ondersteunen met extra cursusmateriaal en de vergoedingen voor lesgeefsters.