NGO Oye LENA zoekt vrijwilligers

21/02/2023

Oye LENA is een onderwijsproject in Curahuasi, in het hartje van het Andesgebergte op 2600 meter hoogte. Het project is gesticht in april 2012 en is sinds 8 februari 2013 een officieel geregistreerde NGO in Peru. Sinds 22 juli 2020 wordt de werking ondersteund door de gelijknamige vzw Oye LENA België.

Taakomschrijving

Ons project ‘Oye LENA’ gaat via onderwijs armoede en sociale ongelijkheid tegen. Elk kind heeft recht op kwaliteitsvol onderwijs, gericht op een optimale persoonlijkheidsontwikkeling, en dit ongeacht de eigen mogelijkheden en beperkingen of de plaats en cultuur waarin ze opgroeien. Kinderen uit kansarme gezinnen en etnische minderheden, kinderen of jongeren met een handicap en kinderen in rurale gebieden moeten dezelfde kansen krijgen als andere kinderen. 


Het hele jaar door zijn wij op zoek naar vrijwilligers die meedraaien op het project voor een periode van minstens 16 weken. Je begeleidt de kleuters en/of lagere schoolkinderen tijdens de lessen (rekenen, lezen, Engels, kunst, sport, seksuele opvoeding, …), organiseert leuke groepsactiviteiten en bouwt mee aan een betere wereld.


WAT BIEDEN WIJ?

 • Elke dag blije gezichtjes van lieve kinderen. 
  ● Samenwerken in een enthousiast en internationaal team. 
  ● Een prachtig uitzicht vanop het project. 
  ● De kans om Peru te ontdekken op een authentieke manier. 
  ● Een onvergetelijke ervaring!
   

BEKIJK HIER ALLE VACATURES IN DETAIL: 

Profiel

Leerkrachten, logopedisten, orthopedagogen, maar ook bijvoorbeeld fotografen of yoga-instructeurs zijn zeker welkom! 

Duur

Minstens een jaar

Voorwaarden

Te bespreken.

Reageren

Bezorg je CV en motivatiebrief aan een projectvertegenwoordiger:

Stefanie Van Erps
oyelena.peru@gmail.com
Shana Berrevoets
oyelena.belgie@gmail.com