Doneer als school of bedrijf

Ga samen met jouw school of bedrijf het engagement aan. En werk samen met ons aan kwalitatief onderwijs wereldwijd. Word partner van Leraars zonder Grenzen en geef zo een waardevolle invulling aan maatschappelijk "ondernemen". 

Steun Leraars zonder Grenzen en vergroot de kansen voor kinderen en (jong)volwassenen wereldwijd op kwalitatief onderwijs wereldwijd. 

Want onderwijs (in brede zin) draagt bij aan een meer rechtvaardige wereld, steeds met respect voor eigenheid en cultuur voor alle partners in het Zuiden.

Ga samen met ons het engagement aan voor beter onderwijs wereldwijd

Ben je net als ons overtuigd dat onderwijs het beste instrument is voor een duurzame ontwikkling van elke samenleving? Aarzel dan niet langer. Want jouw steun helpt ons (en alle aangesloten organisaties) enorm verder. 

  • Steun op een structurele of éénmalige manier Leraars zonder Grenzen via een gift.
  • Kom samen met jouw medewerkers in actie. Zet zelf een leuke actie op poten en doneer (een deel) van de winst aan LzG.
  • Geef een eindejaarsgeschenk aan LzG.
  • Heb je goederen (kantoormaterialen, lespakketten, ...) die we kunnen gebruiken? Of zijn een aantal werknemers geïnteresseerd om ons (éénmalig) hun expertise te delen? We horen het graag.

Alle hulp is meer dan welkom. 

In naam van de ganse Raad van Bestuur willen we je bedanken. Want jouw steun hebben we nodig. 

Met jouw steun kunnen we het verschil maken. 

Uiteraard zijn er ook voor jouw als school of bedrijf een aantal voordelen.  Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek.